Győri orvoskeresőJogi tudnivalók


Az oldalak látogatása előtt kérem, alaposan olvassa el az alábbi jogi tudnivalókat!


A honlap egy magánkezdeményezés révén létrejött portál, nem áll mögötte orvosi háttér.


A honlapon található adatok tájékoztató jellegűek, az esetleges időközben bekövetkezett változásokért nem vállalunk felelősséget.


A rendelések, nyitvatartások változhatnak időközben, ezért mindenképp először telefonon érdeklődjön a rendelőkben.


Ha Ön nem járul hozzá, hogy az oldalon szerepeljen, kérem jelezze az alábbi elérhetőségen!

webmester@gyoriorvosok.hu


A honlapon található információk nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért felhívjuk figyelmét minden esetben forduljon szakorvoshoz!


A Győriorvosok.hu üzmeletetője minden esetben fenntartja a jogot, az adatok kihelyezéséről, formájáról vagy esetleges elutasításáról.


Az MTI valamint más honlapok felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, tovább közlésük tilos!


A honlapon található Wikipédia cikkek: Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható


A webhelyen Google Adsense hirdetések találhatóak, melyekre az alábbi linken található adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik
Adatvédelmi Nyilatkozat


A webhelyen lévő keresőmezőt (Keresőmező) a Google Inc (Google) üzemelteti. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Google Adatvédelmi irányelvei (amelyek a http://www.google.hu/privacy.html címen érhetők el) szabályozzák a Keresőmező Ön általi használatát, és hogy a Keresőmező használatával Ön hozzájárul, hogy a Google az adatvédelmi irányelveinek megfelelően felhasználja az Ön személyes adatait.A honlap üzemeltetője nem szavatol az oldal tartalmáért és kizár minden felelősséget ezzel kapcsolatban. A weboldalt mindenki csak a saját felelősségére veheti igénybe.


A honlap üzemeltetője nem garantálja a honlapon keresztül elérhető más weboldalak adatainak helyességét, törvényességét és megbízhatóságát.


A honlap üzemeltetője igyekszik linkjeit úgy válogatni, hogy azok megfeleljenek az elvárt követelményeknek.webmester@gyoriorvosok.hu


2013.02.28
(változtatás joga fenntartva)