Győri orvoskereső
Andrológiai szakrendelés

Központi telefon:
06-96-507-900Férfi meddőség
Férfi meddőségről abban az esetben beszélünk, ha egy férfi egy termékeny nőt nem tud teherbe ejteni. Azon párok esetében, akiknél elmarad a terhesség, 40-50%-ban a férfi a meddőség oka. A férfi meddőség hátterében általában a spermium valamely hiányossága áll, mivel a férfitermékenység legjobb mérőszáma a spermiumok minősége.
Tovább a cikkhez


A házimunka csökkentheti a férfiak nemzőképességét
A házimunka öli a spermiumokat, komolyan érintheti egy férfi nemzőképességét - állítják amerikai kutatók. A kaliforniai Stanfordi Egyetem tudósai szerint az árammal működő gépek és eszközök ártanak a hímivarsejteknek elektromágneses terük révén. Különösen káros a mikrohullámú sütő, de nem tesz jót a porszívó sem.
Tovább a cikkhez


Férfiassági zavarok kezelése szívgyógyászati módszerrel
A férfiak szexuális gondjaira a gyógyszeripar számos tablettát kidolgozott, de így is vannak, akiknek a gyógyszeres megoldás nem bizonyul megfelelő segítségnek. Vizsgálatok igazolták, hogy a kudarc hátterében hasonló érszűkület lehet, mint a szívinfarktus esetében, ezért az ér tágítása ugyanolyan kedvező eredménnyel járhat, mint a szívgyógyászatban.
Tovább a cikkhez


Andrológia, Andrológiai, Urológia, Férfigyógyászat, Orvosi rendelő Győr, Szakrendelés Győr, Szűrővizsgálatok Győr, Orvos