Győri orvoskeresőÁpolási Oszály


9024 Győr, Zrínyi út 13


Telefon:
Iroda: 06-96-507-941


Ápolási Osztály A
06-96-507-938


Ápolási Osztály B
06-96-507-939
Ápolás

Az ápolás az ápoló egyedülálló tevékenysége, mely arra irányul, hogy segítse kliensét mindazon tevékenységek elvégzésében, amelyeket saját maga tenne meg, ha meglenne ahhoz a kellő akarata, ereje vagy tudása.
Az ápolást az ápoló olyan módon nyújtja, hogy segítse a gondjaira bízott vagy hozzá forduló személyt teljes önállóságának mielőbbi visszanyerésében vagy függőségének csökkentésében.
Tovább a cikkhez


Kevesebb ápolónő, több halott a kórházban
Ha a betegek számához képest csökken a megfelelően képzett ápolónők létszáma, vagy bármilyen okból romlik az ápolás minősége, az mérhetően megnöveli a halálozást az érintett betegosztályon.
Tovább a cikkhez


Nanoezüsttel a kórházi bakteriális fertőzések visszaszorításáért
A kórházi bakteriális fertőzések visszaszorítása a fő célja annak a projektnek, amely a Baross Gábor pályázati program keretein belül valósulhatott meg a Bay Zoltán Közhasznú Nonprofit Kft. által.
Tovább a cikkhez


Nehéz helyzetben van, mégis bővülhet a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a fejlesztők szerint
A csökkenő állami normatíva miatt nehéz helyzetben van a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás intézménye, a rendszer fejlesztői mégis bíznak abban, hogy néhány éven belül a jelenlegi 32 ezerről akár 700 ezerre is nőhet azoknak a nyugdíjasoknak a száma, akiknek a biztonságára távfelügyelettel vigyázhatnak a hozzátartozóik.
Tovább a cikkhez