Győri orvoskeresőIdeggyógyászat - neurológiai szakrendelés


9024 Győr, Szent Imre u 41.
Második Emelet


Bejelentkezés:
06-96-507-928
06-96-507-929Felnőtt mentálhigiénés gondozó


9024 Győr, Szent Imre u 41.
Harmadik Emelet


Bejelentkezés:
06-96-507-927A kurkuma védhet a demencia ellen
Védhet a szellemi leépüléstől, ha hetente egyszer-kétszer kurkumával fűszerezett ételt, például curryt fogyaszt valaki.
Tovább a cikkhez


Csökkenthetik a Parkinson-kór kockázatát a sztatinok
A sztatinok szedése csökkentheti a Parkinson-kór kialakulásának kockázatát, különösen a 60 év alattiak körében - idézte amerikai kutatók megállapítását a LiveScience című ismeretterjesztő portál.
Tovább a cikkhez


C-vitamin feloldja az agyban az Alzheimer-kórban bekövetkező lerakódást
Állatkísérletekben a C-vitamin képes megszüntetni az Alzheimer-kór okozta elváltozásokat. Svéd kutatók nagy figyelmet keltő eredményeit a Journal of Biological Chemistry közölte.
Tovább a cikkhez


Új véralvadásgátlók az agy épségéért
Az agyi érkatasztrófa megelőzésére használt véralvadásgátlók újabb generációja már nem igényel folyamatos ellenőrzést és adagolásváltoztatást, és a hatása is kedvezőbb - állapították meg a Párizsban megrendezett Európai Kardiológiai Kongresszus egyik előadásán.
Tovább a cikkhez


Túl keveset alszunk - Növekszik a mentális betegek aránya
Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) 2007-es átgondolatlan felszámolása óta ismét gyakoribb az öngyilkosság, ami önmagában is figyelmeztető jel: a mentálhigiéniás gondokkal küszködő emberek nem kapnak kellő figyelmet, holott például az Európai Unió is kiemelt feladatának tekinti a pszichés eredetű tünetek kezelésének kérdését.
Tovább a cikkhez


Ideggyógyászat Győr, Ideggyógyászati Szakrendelés Győr, Győr, orvos, doktor, Orvosi rendelő Győr, Szakrendelés Győr, Szűrővizsgálatok Győr,